Groundsman of The Year
Sommeren er ved at lakke mod enden, græsset gror og har det godt, maskinerne kører og fristen for at indstille en kollega til prisen som Groundsman of The Year 2019 nærmer sig med hastige skridt.

Vi er klar til at modtage indstillinger til Groundsman of The Year 2019 på formand@groundsman.dk. Indstillinger skal være indsendt senest d. 31. oktober 2019.

Du bedes benytte formularen, som du kan finde her

GAD seminar i Svendborg er veloverstået
Der deltog lige under 40 medlemmer og 10 sponsorere med i alt 12 repræsentanter ved seminaret i Svendborg. Vi fik afviklet nogle rigtig gode dage med indlæg fra de repræsenterede sponsorere og bl.a. Odense Boldklub, Husqvarna og Spillerforeningen var forbi og holde indlæg, indlæg som du kan finde her

Udover det faglige, var der også det ”farlige”, nemlig Segway… Det gik ikke helt ufarligt af sig og der var da også nogle, som måtte en tur i græsset, herunder mig selv, men hyggeligt og sjovt var det absolut.

Torsdag aften havde vi æren af at høre Erwin Beltman, Die grassmaster i Feyenoord, som holdt et fantastisk indlæg om hans arbejde og karriere. Imponerende og tak for hjælpen til Linds Semenco, som gjorde det muligt.

Uge 2, 2020
Sidste hånd på programmet blev lagt fredag d. 4. oktober og programmet udsendes dermed snarest – glæd jer og holde øje med mailen og hjemmesiden.

Spørgeskemaundersøgelse
Sekretariatet udsendte tidligere på sommeren et spørgeskema til alle medlemmer i GAD, et spørgeskema som vi fik nogle gode retursvar på. Vi havde jo lovet at trække lod om en iPad blandt de indkomne besvarelser og vinderen blev Kurt Lundsgaard, Egekærslund – tillykke til Kurt.

Efteråret lurer om hjørnet
Efteråret står for døren og det ser ud til, at det allerede nu byder på en våd omgang. Banerne skal mange steder til at lukkes ned for vinteren og der rykkes på kunstgræs. Andre steder skal der gøres græsbaner klar til vinterbrug. Dette kan du høre mere om tirsdag d. 29. oktober i Odense, hvor GAD afholder temadag om vinterklargøring af græsbaner. Dagen afholdes i samarbejde med AMU-Nordjylland, Sandmoseskolen og du kan læse mere og tilmelde dig dagen her

Med venlig hilsen
Thomas Jørgensen
Formand