Formanden på sidelinjen

Uge 38 seminar

Så nærmer tiden sig for, at vi endelig igen kan samles til fagligt netværk og nørderi. Der er i skrivende stund kun 3 måneder til at det lader sig gøre igen. Tirsdag d. 21. september og onsdag d. 22. september 2021 afholdes der seminar på Vissenbjerg Storekro. Seminaret er udsolgt og der er i alt tilmeldt 67 medlemmer – fantastisk.

Ny kunstgræsgruppe

GAD har oprettet en kunstgræsgruppe, som vil have fokus på udviklingen indenfor kunstgræs og hvad fremtiden bringer af nyt og hvilke hensyn, som vi kommer til at skulle tage i fremtiden. Jørgen Hegner fra Dines Jørgensen er tovholder på gruppen, men andre rådgivere og virksomheder kan deltage efter behov.

På nuværende tidspunkt er der 10% af de danske kommuner, som har meldt sig ind og flere skal nok komme til. Vil du vide mere om kunstgræsgruppen kan du kontakte næstformand Christina Hoff.

Testudstyr

Husk at du via dit medlemskab i GAD kan leje testudstyr billigt. Testudstyret kan bruges på både naturgræs og kunstgræs. Du booker udstyret her

GAD´s nye promotion video

Groundsman Association Denmark præsenterer…. Det er ordene som indleder vores nye og super fede promotion-video. Videoen er lavet for at fremme kendskabet til groundsmanbranchen og er en fortælling om, hvad en groundsman laver og hvad det egentlig betyder at arbejde med græs og at skulle gøre scenen klar til verdens størst sportsgren uge efter uge.

Videoen kan du se her, og det er mere end tilladt at dele videoen med alt og alle, som du kender.

Generalforsamling 2021

I januar var vi nødsaget til at udskyde generalforsamlingen grundet COVID-19, men nu er der heldigvis åbnet så meget op, at vi kan få den afholdt.

Generalforsamling 2021 er planlagt til at blive afholdt tirsdag d. 21. september 2021 i forbindelse med Uge 38 seminaret. GAD inviterer til aftensmad kl. 18.00 og generalforsamlingen vil være kl. 19.15. Der udsendes invitation til generalforsamlingen indenfor kort tid. Der er behov for tilmelding af hensyn til aftensmaden. Sæt allerede nu X i kalenderen.

På generalforsamlingen vil der bla. være valg til bestyrelsen, da følgende medlemmer har meddelt, at de ikke ønsker genvalg:

  • Formand Thomas Spuur Jørgensen
  • Sekretær Erik Johnsen
  • Suppleant Lars Birch Olsen.

Venlig hilsen og god sommer
Thomas Spuur Jørgensen
Formand, GAD