Markvandring i Lyngby

Husk at der er markvandring onsdag d. 19. juni på Lyngby Stadion eller som Lars kalder det ”Sparke dæk og vidensdeling”.

Vi har lyttet til medlemmernes evaluering fra uge 2 seminar og den generelle ”snak på vandrørene”, hvor I har efterlyst flere af disse ERFA-dage. Derfor er det en stor skuffelse, at der på nuværende tidspunkt kun er tilmeldt 13 deltagere til dagen ud af 208 medlemmer. 3 af de tilmeldte er endda fra Lyngby Stadion.

Hvad skal vi gøre anderledes?

Sommeren er over os

Sommeren fortsætter tilsyneladende forårets skiftende vejr, spændende hvad de kommende måneder byder på af vejr og dermed måske udfordringer. Det får vi at se hen over sommeren.

Sommeren er jo også tid til renoveringsarbejder. Nogle høvler, mens andre vertikalskærer eller laver andre plejeopgaver. Jeg vil ønske jer alle rigtig god arbejdsløst og lige minde jer om, at sponsorgruppen i GAD kan hjælpe med rigtig mange ting til arbejdet, der venter. Jeg glæder mig selv til at se resultaterne af det arbejde, vi skal igang med i Gladsaxe.

En ny tradition er født

I GAD har vi sammen med Vildbjerg Sports- og kulturcenter taget initiativ til at skabe en ny tradition for foreningens medlemmer, hvor vi giver vores medlemmer mulighed for at deltage i arbejdet med opsætning af større events rundt på landets idrætsanlæg.  Det er en unik mulighed for GAD´s medlemmer til at netværke med hinanden på tværs af landet.

Den 1.-4. august 2019 har du mulighed for at deltage ved opsætning af Vildbjerg Cup. Du finder flere informationer om arrangementet her

Facebook 

Vi havde håbet, vi var kommet på Facebook tidligere i år. Dette har vi desværre måtte udskyde lidt, men vi håber, at blive klar hen over sommeren eller i det tidlige efterår, så vi kan lette kommunikationen til mange af jer medlemmer og give sponsorgruppen lidt muligheder for at komme ud med budskaber (men der kommer også ”et sted” på Facebook, som ikke er for leverandører 😉)

Arrangement i uge 38

Bestyrelsen er i gang med at planlægge et arrangement torsdag den 19. september-fredag den 20. september, hvor der bl.a. vil være en udstilling/demo af sponsorgruppens maskiner (de ved det ikke endnu), der vil være faglige indlæg, konkurrence om en iPad og så disker vi forhåbentlig op med en interessant overraskelse. Dele af arrangementet laves i samarbejde med AMU-Nordjylland og der venter nogle spændende timer.

Vi arbejder på at sende et program og invitation ud i de kommende uger og så er det ellers til tasterne, hvis du vil med, for der er et begrænset antal pladser på 75.

Wiedenmann New Groundsman of The Year

Kender du en groundsman – måske en kollega-, der fortjener at blive hædret som “Wiedenmann New Groundsman of The Year 2019”, så husk at sende en indstilling ind til  formand@groundsman.dk senest d. 31. oktober 2019.

Du bedes benytte formularen, som du kan finde her

Med venlig hilsen og god sommer

Thomas Jørgensen
Formand for GAD