Godt nytår til alle

Facebook

GAD er som tidligere nævnt kommet på Facebook. Jeg opfordrer alle til at deltage aktivt i at skabe masser af liv på siden. Del jeres gode historier eller søg netværk mv. Facebook er en let måde at få kontakt med hinanden på, evt. sælge en brugt maskine eller søge viden som andre måske ligger inde med.

Uge 2 2020

Det årlige uge 2 seminar som GAD afholder i samarbejde med Sandmoseskolen/AMU-Nordjylland blev afviklet og jeg vil vove den påstand, at det var en succes.

Der var mange rigtig gode indlæg og sponsorerne præsenterede igen dem selv og deres produkter på den årlige sponsorcafé onsdag eftermiddag. Der var underholdning med først Dan Andersen og aftenen efter med Kosmonauterne. Vi fik to fantastiske oplevelser genfortalt ved Campey Student Of the Year 2019 Miki Petersen og Wiedenmann New Groundsman Of the Year 2018 Holger Boesen.

Bestyrelsen vil gerne sige en specielt stor tak til dem, som har været med i planlægningen og afviklingen af seminaret, men også til alle deltagende kursister samt sponsorerne som er en stor del af foreningen – tak!

Lindholm & Linds Semenco Groundsman of The Year 2019

Vinderen af Lindholm & Linds Semenco Groundsman of The Year 2019 blev Henrik Jørgensen, JYSK Park. Henrik skal til Holland og bla. besøge De Kuip, som er Feyenoords hjemmebane, hvor han skal være med til at sætte banen op til kamp. Stort tillykke til Henrik med prisen, som er fuldt fortjent.

Husk at du kan indstille en kollega til prisen Lindholm & Linds Semenco Groundsman of The Year 2020. Din indstilling skal være formanden i hænde senest d. 31. oktober 2020 og du finder indstillingsblanketten her

Bestyrelsen

På generalforsamlingen ifm. uge 2 blev to nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind. Vi byder Knud Høgh Rasmussen, Kolding Kommune velkommen som ny kasserer og Erik Johnsen, Aalborg Kommune velkommen som ny sekretær. Jeg glæder mig meget til at lære jer at kende og arbejde sammen med jer i vores fælles forening.

Bestyrelsesseminar

Bestyrelsen holder i uge 6 et 2-dages bestyrelsesseminar. Seminaret bruges til, at opdatere vores strategiplan og planlægge 2020 samt fordele bestyrelsens ansvar og opgaver ud på bestyrelsens medlemmer.

Vi inviterer sponsorerne til at deltage den første eftermiddag, hvor vi fremlægger vores planer og her hører deres ideer og tanker om året 2020. Dag 2 bruger bestyrelsen til at opdatere vores planer.

Ligeledes er seminaret en kærkommen lejlighed for de nye bestyrelsesmedlemmer til at blive sat ind i arbejdet i GAD og vi bruger ligeledes tiden til at lære hinanden bedre at kende.

Med venlig hilsen

Thomas Jørgensen
Formand