Foto: Bestyrelsen har besluttet, at den i videst muligt omfang vil tage på besøg hos foreningens sponsorer. Besøg planlægges i forbindelse med afholdelse af bestyrelsesmøder. Onsdag den 6. marts blev mødet afholdt hos Reesink Turfcare, hvor Brian Kjær viste virksomheden frem.

Bestyrelsesmøde med sponsorbesøg

For ikke igen at starte med, hvor vådt det er, så vil jeg fortælle lidt om, hvad vi går og roder med i bestyrelsen.

Vi er startet med at besøge vores sponsorer, når vi skal samles til bestyrelsesmøder. Vores første møde blev hold hos REESINK Turfcare på Fyn. Vi blev budt velkommen af Brian Kjær, som stod klar til en rundvisning på hele virksomheden.

Vi hørte om alt fra historien bag firmaet, hvor de er på vej hen, og om hvor længe deres personale egentlig havde været ansatte, og evt. fremtidige lærlinge på værkstedet. Efter rundvisning afholdt vi bestyrelsesmøde i deres mødelokale

Vi var alle enige om, at det er givtigt for både os og vores sponsorer at mødes på denne måde, og ja vi ved godt, at vi ikke kan nå at holde møde ved alle sponsorer sådan lige, men nu er vi i gang.

Næste møde er arrangeret hos en sponsor, men er der nogle sponsorer, der har noget de gerne vil vise eller arrangere for os, så ta´ fat i mig eller en af de andre i bestyrelsen, så prøver vi at planlægge efter det.

Vigtig meddelelse – Sensommerarrangement 2024

Vores normale Uge 38 seminar er i år flyttet til den 29.-30. august, hvor vi laver et sensommerarrangement.

Sensommerarrangement laves i forbindelse med Maskiner under Broen (MUB). Lige nu påtænker vi, at vi møder ind torsdag den 29. august på GADs stand kl. 10 til kaffe og et rundstykke og så går det ellers løs derfra. Vi fortsætter til ca. kl. 21 om torsdagen.  Fredag den 30. august starter vi kl. 8.00 og forventer at være færdige kl. 13.00, så man kan komme hjem til weekenden.  Program og tilmelding kommer senere. Vi har et super spændende program i pipelinen, som vi dog ikke vil afsløre for meget af endnu, men der kan nævnes ”hybrid omlægning”, hvordan er luftforandringen 60 meter oppe over byen mm.
Overnatning bliver på Comwell Middelfart, hvor vi har bestilt værelser.

Sæt allerede kryds i kalenderen til Sensommerarrangement den 29.-30. august 2024.

Uge 2 seminar 2025

Vores uge 2 seminar har jo været afholdt mange gange i Nordjylland, men ting ændrer sig jo over tid og det må vi også sige det gør med hensyn til overnatningspriser.  Derfor er vi i skrivende stund nu i gang med at undersøge mulighederne for at finde et nyt sted, hvor vi kan afholde GAD uge 2 seminar. Vi tror på, at vi finder endnu et godt sted, hvor vi kan få nogle relationer og rutiner, som kan gøre det genkendeligt og hvor vi kan samle foreningens medlemmer og sponsorer til vigtige uddannelses- og sparrringsdage.

Velkommen til tre nye sponsorer i 2024
I indeværende år har GAD lavet sponsoraftale med tre nye sponsorer. Nellemann Machinery er tilbage efter en kort pause. Traqnology med GPS-løsninger og Dansk Sportsbelysning der udfører og servicerer lysanlæg. GAD har derfor et stærkt sponsorteam på 25 sponsorer. Du finder nemt alle foreningens sponsorer her

Karsten