Uge 2 – 2021

Som mange jo nok har bemærket, så har vi set os nødsaget til at aflyse uge 2, 2021 grundet Covid-19. Vi tør ganske enkelt ikke løbe risikoen og har derfor aflyst arrangementet. Vi vender dog stærkt tilbage med et superfedt fagligt og underholdende program i 2022 med en festmiddag, som bliver meget anderledes end det I kender – glæd jer!

Ekstra ordinær generalforsamling i IFFD

Vores samarbejdspartner IFFD har nu nået en størrelse, som gør, at der jævnfør vedtægterne afholdes ekstraordinær generalforsamling den 28. oktober 2020. Der vil på generalforsamlingen bl.a. være valg til repræsentantskabet, som er et repræsentantskab, der skal være med til at pege på retningen for IFFD. GAD stiller ved formanden op til repræsentantskabet.

Lindholm Semenco/Linds Årets Groundsman 2020

Covid-19 har gjort sit indtog i Danmark igen, men på trods af det, så skal vi ikke undvære, at der også i 2020 findes en vinder af Lindholm Semenco/Linds Årets Groundsman 2020. Fristen for at indstille en god kollega til prisen er oprindeligt den 31. oktober 2020, men på baggrund af at året generelt har været lidt anderledes, udskydes fristen for indstilling af en kollega til Lindholm Semenco/Linds Årets Groundsman 2020 til den 30. november 2020.

Indstillingsblanket kan findes på linket her

Fotokonkurrencen 2020 aflyses

Da vi ikke skal mødes i uge 2, aflyser vi fotokonkurrencen for denne gang.

Nye Groundsmen 2020

2020 har på uddannelsesfronten været et meget fint år. Der er udklækket 9 nye groundsmen på de to skoler, som udbyder uddannelsen. GAD ønsker alle 9 stort tillykke med deres nye titel som Groundsman.

Kender du en eller brænder du selv for at få uddannelsen som Groundsman, så tag kontakt til en af skolerne og hør dem om, hvordan en uddannelsesplan kan skrues sammen.

Bestyrelsen og revisorer

I januar 2021 er der igen valg til bestyrelsen i GAD og vi har én ledig plads i bestyrelsen, så har du et ønske om at være med til at præge udviklingen omkring græsbaner i forskellige afskygninger i Danmark, så har du nu muligheden for at få indflydelse.

GAD arbejder konstant på at få sat branchen, foreningen og foreningens medlemmer på landkortet og vi har gennem de sidste par år opnået samarbejde med bl.a. IFFD, DBU, LOA og mange andre interessante samarbejdspartnere og vi tror på, at mere er på vej i fremtiden. Så har du lyst til at være en del af en spændende fremtid, så tøv ikke med at lade os høre fra dig på formand@groundsman.dk

Vi står også i en situation, hvor vi også mangler revisorer til fremtiden, da vores to mangeårige og trofaste revisorer, Carsten Clemmensen og Poul Frandsen har lagt fremtidsplaner, som desværre ikke indbefatter posterne som revisorer for GAD efter generalforsamlingen i 2021. Det har jeg fuld respekt og forståelse for, da de begge ønsker at nyde deres otium med deres familier i løbet af 2021. Tak for kampen til jer begge!

Venlig hilsen

Thomas Spuur Jørgensen

Formand, GAD