Testkit og kvalitetssikringskursus

GAD har indkøbt et testkit til test af fodboldbaner og er i gang med at udarbejde et kvalitetssikringskursus sammen med Sandmosen. Testkittet består af en 3 meter retskinne, boldrampe til måling af boldrul og boldopspring og så er der også en Field Tester med i sættet. Field Testeren kan måle vertikal deformering, affjedring og støddæmpning.

Sætte forventes leveret i løbet af sommeren og man vil som medlem af foreningen kunne leje sættet til en rigtig god pris på omkring kr. 2.000,00 pr. gang eksl. forsendelsesomkostninger. En lejeperiode vil være med afsendelse fra GAD mandag og afsendelse fra lejer senest fredag eftermiddag i samme uge.

Vi er ligeledes i gang med at udarbejde et kursus i kvalitetssikring af fodboldbaner. På kurset vil man bl.a. lære at bruge det testudstyr, som er tilgængeligt, man vil lære at læse resultaterne og ligeledes at formidle resultaterne videre og se på den økonomiske del, hvis der skal sættes arbejde i gang på baggrund af testens resultater.

Endelig!

Så skete det endelig! Der blev åbnet for en meget mere normal hverdag i store dele af samfundet, herunder vores områder. De indendørs idræts- og badefaciliteter, som mange også råder over, er ligeledes kommet mere eller mindre i gang igen.

Superligaen, 1 og 2. Division er også langt om længe kommet i gang dog uden det store antal tilskuere. De manglende tilskuere ændrer jo ikke på, at vores arbejde som groundsmen nu igen kommer til at stå sine prøve nu, hvor banerne igen bliver brugt.

Jeg glæder mig til at se en masse flot groundsmanship på TV i de kampe, jeg kommer til at se.

Sommerferie

Et ord der altid bringer glæde. Sommeren har ramt os med rigtig godt vejr. Med det gode vejr følger også et stigende behov for vanding. Husk at få gang i vandingsanlæggene på det rette tidspunkt, dvs. når fugtigheden rammer 15-17% og husk at vande igennem og glem alt om sjatvanding.

Uge 38 seminar 2020

Planlægning af uge 38, 2020 er ved at være på plads og det bliver et spændende program med meget fokus på miljøet omkring kunstgræs. Følg med på Facebook og hjemmesiden, der kommer snart en teaser!

Uge 2 seminar 2021

Vi skulle have været i gang med planlægningen af uge 2 seminar, men grundet Covid-19 situationen holder vi første møde mandag d. 25. juni. Det betyder, vi får mere travlt med programmet end normalt og det kan være, vi rækker hånden ud efter lidt backup. Jeg kan dog love, at vi forventer et super godt program igen i år og så er 2021 jo også året hvor GROUNDSMAN ASSOCIATION DENMARK fylder 10 år!

Vi glæder os!

Med venlig hilsen

Thomas Jørgensen

Formand