09 jan 2020

Årets groundsman er kåret

Lindholm & Linds Semenco Groundsman Of the Year 2019 er kåret.

Prisen gik denne gang til Henrik Jørgensen, Jysk Park. GAD ønsker Henrik tillykke med prisen. Vinderen skal sammen med Lindholm Maskiner og Linds Semenco til Holland på en studietur. På billedet ses Henrik Jørgensen i midten flankeret af Per Lindholm til venstre og Henri Poulsen til højre.

Begrundelsen for indstillingen af Henrik lød som følgende:

Henrik bestod i 2012 svendeprøven til Groundsman med et meget flot resultat og har siden virket som censor ved efterfølgende svendeprøver på Sandmosen. 

Henrik havde på Groundsman seminar i januar 2013 et meget fyldig og interessant indlæg om den elektriske ”Banevarme på Mascot Park/Silkeborg Stadion”, som ligger på foreningens hjemmeside. 

Henrik har været bestyrelsessuppleant i GAD og har medvirket aktivt til at gøre foreningen mere synlig blandt andet gennem ide og oplæg til fotokonkurrencen på hjemmesiden.  

Henrik havde på Groundsman seminar i januar 2014 et meget detaljeret indlæg om ”Fordeling af vandingsvand – Silkeborg Stadion/Mascot Park”, som har bevirket af leverandører af vandingsanlæg har måttet sande at teori og virkelighed ikke altid stemmer overens. Rapporten har medført, at der på både Silkeborg og Skive Stadion blev opsat yderligere 4 sprinklere for at dække banen bedst muligt, når der vandes. Den fyldige rapport ligger på GAD’s hjemmeside. 

Henrik havde på Groundsman seminar i 2019 i Svendborg et meget godt indlæg om drift og vedligeholdelse af kunstgræsbanen på Jysk Park, Silkeborg.  

Henrik er særdeles dedikeret til sit job, som groundsman. Han er meget grundig og omhyggelig, herudover er Henrik en meget behagelig kollega, som altid er hjælpsom og imødekommende. Jeg kan derfor med den største anbefaling indstille Henrik Jørgensen til titlen som Wiedenmann New Groundsman of the Year 2019. 

Grounds Manager Holger Boesen, Skive Stadion