24 feb 2022

Maskiner under Broen sprænger rammerne

Maskiner under Broen bliver større end nogensinde før. Indtil videre har 100 virksomheder købt standplads og udstillingsleder Erik Nissen forventer at runde de 106 udstillere, som er rekord.

Af Karin Normann, Sekretariatet GAD

Lysten til at udstille på den grønne maskinmesse Maskiner under Broen er så stor, at udstillingsleder Erik Nissen har været nødt til at sprænge de fysiske rammer og udvide standarealet i forhold til sidste udstilling i august 2018.

”Indtil videre har 100 virksomheder købt standplads, og vi forventer klart at runde de 106 udstillere, som er vores egen rekord. Netop derfor er det mildest talt imponerende, at vi allerede nu har været nødt til at finde tegnebrættet frem og udvide standarealet i forhold til sidst. Der bliver ganske enkelt købt større stande, og det kan vi kun tolke på én måde: Virksomhederne vil det her,” fastslår Erik Nissen, som allerede har solgt 22.250 m2 standareal til udstillingen. Da Maskiner under Broen slog portene op sidst, var det samlede standareal 21.000 m2.

Du kan læse hele Lars Thorsens artikel om det gode standsalg til Maskiner under Broen her

Hvad får jeg ud af at tage til Maskiner under Broen?

Maskiner under Broen løber af stablen den 24. og 25. august 2022. Her kan du se hvorfor Kolding Kommune vælger at tage til udstillingen: