09 maj 2018

Mindeord for Ole Mikkelsen

En iværksætter og entusiast med et fantastisk humør er gået bort. Ole Mikkelsen var en mand, man kunne stole på og som havde sine helt egne talenter og metoder. Han har reddet mange boldbaner med hans unikke talenter og løsninger.

Af Ivan Mortensen, Dansand

Ole var en mand, hvor tingene skulle være i orden. Jeg husker engang, han fortalte mig, at han havde ansat en mand, som han havde bedt tjekke olie på gravemaskinen hver morgen. Den første aften havde Ole fjernet oliepinden. Den næste dag ved middagstid spurgte han sin nye medarbejder om alt var i orden. Da manden sagde ja, trak Ole oliepinden op af lommen og sagde, du er fyret. Sådan var Ole, der skulle være orden i tingene.

Ole gik aldrig ned på grej, om det var Danmarks største snekaster eller den første strandrenser i Danmark, så måtte han bare være først, for som han sagde, ikke fordi jeg har behov, men fordi jeg kan!

Ole var meget vellidt blandt kunder og konkurrenter, for han var altid fair.

Han sagde en dag til mig, at jeg burde være stolt, for han havde opkaldt en hund efter mig (så kan man tænke over det). Hunden var en bokser, som hed Mortensen. Derudover havde Ole endnu en nær og kær hund, en schæfer, som hed Schmeichel. Ole kørte ingen steder uden sine trofaste følgesvende.

Ole du var en ener. Mine tanker går til familien. Du er savnet.

Ære være hans minde.