09 maj 2018

Fra AGF til Shanghai

I august 2017 ringede min telefon, da jeg var i gang med at vertidræne på Ceres Park. Det var en af mine kollegaer inden for branchen. Han spurgte, om jeg ikke havde lyst til at tage til Kina og passe lidt græs? Vi blev enige om, at han kunne give min kontakt videre. Der kunne jo ikke ske noget ved at høre lidt mere om projektet. I dag den 14. marts sidder jeg i flyveren til Shanghai. Jeg har truffet en stor beslutning. Jeg har skrevet kontrakt for 2 år med kineserne. Jeg har været medlem af GAD længe og jeg vil gerne holde kontakten til jer. Derfor har jeg aftalt med Karin i sekretariatet, at jeg skriver til jer og fortæller om mit eventyr. Så kan vi alle blive klogere på, hvordan man passer græs i Kina.

Af Michael Henriksen, Shanghai, Kina (tidligere Danjord)

Du kan læse hele artiklen her

Foto: Sne i Shanghai er et sjældent syn. Et akut nødberedskab findes ikke, men ud af det blå kom en bus med 20 kinesere, som fjernede sneen manuelt med skovle, bambuskoste og skraldespande.