23 maj 2022

GAD forstærker sponsorteamet

GAD har fået 6 nye sponsorer. I dette og kommende nyhedsbreve præsenterer sponsorerne sig selv. Denne gang er det PN – Maskiner og Progræs.

Af Karin Normann, Sekretariatet, GAD

PN – Maskiner – Over 30 års erfaring i branchen – Her fortæller Ditte Lolk Laursen, Marketingschef:

PN Maskiner er full line forhandler indenfor maskiner til græspleje og den grønne sektor. PN Maskiner sælger ganske rigtigt landbrugs- og entreprenørmaskiner, men siden 1988 har vi ligeledes haft dedikerede personer ansat for at servicere blandt andre groundsmen. Derfor har vi på henholdsvis salgs-, reservedels- og værkstedssiden særligt uddannet personale, der alle har en stor passion for netop denne type maskiner og ikke arbejder med andet.

Gennem tiden har vi gjort os mange erfaringer, hvorfor vi i dag har forhandlingen af, hvad vi mener, er det helt rette maskinprogram. Det passer til kundernes aktuelle krav og behov, og så er det maskiner, der sigter på langsigtet tankegang og holdbarhed. Vi importerer:

 • Trimax klippere
 • Belrobotics robotklippere
 • Vi forhandler New Holland kompakttraktorer
 • Vredo såmaskiner samt Campey Turf Care programmet inkl. Vredo, Imants, Koro og Dakota.
 • Sparring

Vi bidrager med sparring og finder gerne individuelle løsninger, der passer til netop den enkle kundens ønsker og behov. Skal vi spille hinanden bedre? Læs mere om PN-maskiner her

Progræs – Her fortæller Niels Peter Jensen indehaver af firmaet:

ProGræs sælger græsfrø, gødning og stregmaling samt andre pleje-relaterede produkter til plænegræs. 

Jeg selv har leveret den slags produkter til jeres og den grønne branche siden 1995. Igennem årene har jeg oparbejdet viden om græspleje og deltaget i alt der er relevant for græspleje. Jeg har bl.a. deltaget i seminarer, sorts- og gødningsforsøg. Jeg bruger en del tid på at opdatere min og Progræs´ Viden, så vores produkter udvælges ud fra den bedste faglighed. Jeg selv har en taget den skandinaviske græsuddannelse.

ProGræs repræsenterer følgende Brands I Danmark

 • SelectLine Stregmaling med en årelang tradition for at arbejde med miljørigtige produkter.
 • Compo Expert, Tysk gødningsproducent som udelukkende producerer speciel gødning til det grønne område.  Compo Expert arbejder meget med kvælstof og miljøpåvirkning så græsset får det optimale og miljøet minimalt.  
 • SW Horto. Svensk frø firma. Sorter og blandinger udvælges ud fra så stor vinterfasthed som muligt- alle kan jo lave græs om sommeren-. Hos SW Horto bliver alle forsøgsresultater fra STRI i England og NIBIO i Norge samt andre afprøvningssteder nøje gennemgået for at sikre så stæk en græsblanding som muligt.
 • Ecolawn:  Topdressere til gummigranulat, sandindfyldningsmaterialer og topdres af plæner.
 • Allett Cylinder klippere. Allett har siden 1963 produceret single klippere til sportsverdenen og er i dag helt fremme i nyeste udvikling. Det meste af sortimentet kan i dag leveres som batteridrevne maskiner 
  Læs mere om Progræs her