04 okt 2022

Program og valg af spor uge 44

Der er stadig ledige pladser til uge 44 seminar. Se program, tilmelding og vælg undervisningsspor nedenfor. Onsdag kigger vi ind i fremtiden med fremtidsforsker Liselotte Lyngsø. Til den dag er der en meget lille hjemmeopgave.

Af Karin Normann, Sekretariatet

Program for GAD uge 44 finder du her

Tilmelding kan du finde info om her

Undervisningsspor kan du vælge her

Hjemmeopgave til onsdag den 2. november

Den 2. november 2022 har vi inviteret fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator til at træne os i at spotte de konsekvenser og trends der kommer til at påvirke Groundsman’s branchen, kommuner og samfund. Derudover vil hun hjælpe os med at oversætte fremtidens trends til nye kompetencer.

For at vi får et maksimalt kollektivt udbytte ud af dagene sammen, er det vigtigt at du sender os mindst en af dine forventninger til de næste 5 år. Hvilken udvikling tror du vil påvirke Groundsman’s branchen mest? Hvordan kommer fremtidens penge, sundhed, arbejdsliv, teknologi, fodbold, idrætsliv m.v. til at påvirke os? Hvad vil vende op og ned på den måde vi “plejer” at gøre tingene på?

Til det skal du foreslå mindst et trendkort. Dit svar vil blive inddraget i Liselottes præsentationer og når vi skal “date” med fremtiden undervejs. Læs mere om opgaven og se et par eksempler på trends her

Dit tidsforbrug til denne opgave er 5-10 minutter og vores samlede kollektive udbytte bliver fantastisk hvis du deltager. Husk når det kommer til fremtiden kan du ikke tage fejl☺ Deadline for dit bidrag er mandag den 24. oktober 2022 kl 12.00 – og vi har en fin præmie til de bedste kort.

Miniopsummering

  • Send en mail til Liselotte på LLL@futurenavigator.com med:
  • Billede af din trend (find/tag et og undgå fotos med tekst på)
  • En kort overskrift om at udviklingen går fra X til Y
  • Maks to linjer der beskriver hvorfor udvikling går i den retning (men ikke om det er godt
  • eller skidt).
  • Husk at skrive: Groundsman i emnefeltet