22 mar 2019

Så sker det snart! GAD kommer på de sociale medier.

Bestyrelsen har valgt, at GAD skal være synlig på Facebook og LinkedIn. Derfor arbejdes der netop nu på opbygning af en side, som alle med interesse for groundsmanfaget kan følge. Dette bliver den officielle Facebook/LinkedIn side for GAD.

Af Brian Vindahl Hansen, bestyrelsesmedlem i GAD

De to platforme tænkes at indeholde alle udadvendte informationer om GAD. Der kan komme invitationer til åbne arrangementer for groundsman interesserede personer. Det er også her, der kommer opslag fra vores sponsorer omkring nye spændende tiltag i branchen, åbent hus-arrangementer, demo af produkter og maskiner og meget andet. Sidens navn er endnu ikke på plads, men kommer det snart.

Derudover laver vi en lukket gruppe for foreningens medlemmer. I denne gruppe skal alle medlemmer, der ønsker at følge gruppen inviteres. Og hvorfor nu det? Gruppen er tænkt, som det sted, hvor GAD´s medlemmer kan have et frit forum til debat og spørgsmål. Altså en slags groundsman til groundsman gruppe. Her vil det være foreningens medlemmer, der skal være de aktive med spørgsmål eller bare lidt erfaringer fra hverdagen.

Så glæd Jer til forårets komme, med sol, sommer, grønne baner og GAD på de sociale medier.