11 jan 2019

WIEDENMANN NEW GROUNDSMAN OF THE YEAR 2018 – DENMARK

Onsdag den 9. januar 2019 blev Holger Boesen, Skive Stadion, kåret til Wiedenmann New Groundsman of The Year 2018. Vinderen i midten af billedet flankeres til venstre af Karl Wiedenmann fra Wiedenmann i Tyskland og til højre af Benny Svenningsens, Salgsdirektør, Svenningsens.

Indstillingen til prisen lød som følgende:

Undertegnede ønsker hermed, at indstille Holger Boesen, Skive Stadion til prisen som Wiedenmann New Groundsman of the Year 2018.

Holger indstilles pga. hans lange – frivillige – virke som formand for GAD. Holger har siden foreningens start i 2011 besiddet posten som formand og har på baggrund af dette hverv, ofret mange egne timer, men også timer som tilhørte hans familie og hvor de har manglet ham, dette til glæde for alle os andre i GAD. Holger har på trods af dette, kørt landet tyndt for at deltage i møder og arrangementer til glæde for medlemmerne i GAD.

Holger har i alt sin tid i GAD udvist godt humør og han er vellidt af mange i og omkring branchen. Uden Holgers entusiasme var GAD ikke nået til hvor vi er i dag. Holger var allerede inden foreningens start, én af drivkræfterne bag dannelsen af foreningen

Holger er altid parat med god sparring, godt kollegaskab og deler gerne ud af sin viden, hvilket han har gjort op til flere gange i forskellige sammenhænge.

På baggrund af ovenstående indstilles Holger Boesen til prisen som Wiedenmann New Groundsman Of the Year 2018.

Med venlig hilsen

Christina Hoff                          Thomas Jørgensen
Odense kommune                  Gladsaxe Kommune